ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ KUNA.IO
Цей документ є Політикою конфіденційності Сервісу KUNA.IO (далі - Політика) і є невід'ємною частиною Угоди Користувача KUNA.IO, текст якої доступний за адресою: https://kuna.io/documents/user_agreement. KUNA.IO це площадка для торгівлі цифровими активами, представлена компанією Kuna Fintech Limited, зареєстровану і діючу у відповідності із законодавством Англії та Уельсу, під номером компанії 11834168 за реєстраційною адресою: 7 Bell Yard, Лондон, WC2A 2JR, Велика Британія. Kuna Fintech Limited є контролером персональних даних Користувачів. Використовуючи Сервіс KUNA.IO і Сайт www.kuna.io, погоджуючись та приймаючи Угоду Користувача, Ви (далі - Користувач), приймаєте і погоджуйтеся також з цієї Політикою.ЯКЩО ВИ НЕ ЗГОДНі З ПОЛІТИКОЮ, БУДЬ-ЛАСКА, НЕ КОРИСТУЙТЕСЬ СЕРВІСОМ ТА НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ САЙТ.
1. ЯКІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ КОРИСТУВАЧІВ ЗБИРАЄ KUNA.IO
1.1. Інформацію, яку користувачі нам надають під час реєстрації та використання Сервісу. Ця інформація може включати в себе дані, які Користувач передає, заповнюючи форми на Сайті при реєстрації, при укладанні угод, при здійсненні підписки на розсилку новин Сервісу:ПІБ, дату народження, адресу проживання Користувача, ім'я Користувача, адресу електронної пошти, номер телефону, історії ордерів і торгів, номер облікового запису Користувача, банківські реквізити, включаючи номери рахунків та реквізити платіжних інструментів, включаючи ідентифікатори і номери користувача в платіжних системах і фінансових організаціях, що здійснюють процессінг і переказ грошових коштів; інформацію про освіту, досвід і місце роботи, вік, джерелах доходів. 1.2. Інші типи інформації, що збираються для оптимізації досвіду Користувача і підвищення якості Сервісу, а саме: технічну інформацію, включаючи адресу інтернет-протоколу (IP), який використовується для підключення комп'ютера або іншого пристрою до Інтернету, інформацію про вхід в систему, типи і версії браузера, налаштування часового поясу, типи і версії плагіна браузера, операційну систему;інформацію про відвідування Сайту, включаючи URL - потік і статистику кліків на Сайті і при переході на/з Сайту, про продукти, які Користувачі переглядали або шукали, час відгуку сторінки, помилки завантаження даних, тривалість перебування на певних сторінках, активність на сторінці, методи, що використовуються для виходу зі сторінки, а також номери телефонів, які використовувалися для зв'язку зі службою підтримки; інформація про гео-локацію Користувача; інансові дані та інформацію про використання послуг і засобів, що надаються Сайтом, включаючи інформацію про виконані угоди і сторін таких угод. 1.3. Інформація, яка збирається з інших джерел. Ця інформація може включати в себе персональні дані Користувача, який ми отримуємо від інших веб-сайтів, якими управляємо ми або наші афілійовані особи, партнери, провайдери послуг, підрядники. 1.4. Файли COOKIE. KUNA.IO може ідентифікувати та використовувати файли cookie, що зазвичай зберігаються на жорсткому диску комп'ютера і допомагають ідентифікувати комп'ютер Користувача серед інших; файли cookie, що зберігаються в електронних листах; файли cookie, що розміщується на на жорстких дисках комп'ютерах провайдерами послуг. Інформація, зібрана з файлів cookie, може бути використана для підвищення ефективності Сайту, аналізу тенденцій, виявлення проблем, які можуть виникнути у користувачів при доступі на Сайт, для поліпшення якості Сервісу.
2. МЕТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ
Персональні дані користувачів збираються, обробляються і зберігаються для наступних цілей: для виконання зобов'язань, передбачених будь-якими договорами, укладеними з користувачами, а також з метою надання користувачам запитуваної ними інформації, продуктів і послуг; для верифікації та перевірки особи користувачів з метою запобігання шахрайства, обману та інших протизаконних дій; для дотримання вимог законодавства в частині легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансування тероризму та фінансування розповсюдження зброї масового знищення; для інформування користувачів про продукти і послуги, подібних до тих продуктів і послуг, які користувачі вже купували або інформацію про яких шукали; для інформування користувачів про зміни, пов'язані з Сервісом і Сайтом; для забезпечення найбільш ефективного представлення Користувачам контенту Сайту; для адміністрування сайту і для проведення внутрішніх операцій, включаючи усунення несправностей, аналізу даних, тестування, збору статистичних даних і для проведення опитувань; для поліпшення Сайту і для того, щоб упевнитися, що контент Сайт максимально зручний для операційної системи комп'ютера або інших пристроїв користувачів;для забезпечення безпеки Сайту і Персональних кабінетів користувачів, даних користувачів; для оцінки ефективності рекламних матеріалів, які надаються користувачам, а також для надання їм потрібної рекламної інформації; для надання підтримки, реагування та вирішення проблем, скарг та питань пов'язаних з використанням Сервісу і можливостей Сайту.
3. ПІДСТАВИ ДЛЯ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
KUNA.IO збирає і обробляє персональні дані користувачів тільки тоді, коли є законні підстави для такої обробки. Законні підстави включають в себе згоду Користувача, наявність договору, укладеного між KUNA.IO і Користувачем, виконання необхідних законом зобов'язань, наявність законного інтересу, відповідність положенням чинного законодавства, належного рівня ведення бізнесу, укладення та виконання корпоративних транзакцій. У тих випадках, коли підставою для обробки даних виступає згода Користувача, останній маєте право її відкликати в будь-який час.
4. ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ
Користувачі мають право реалізувати наступні права щодо своїх персональних даних:право на видалення своїх персональних даних; право на зміну або виправлення своїх даних, зокрема тоді, коли вони вказані невірно; право опротестувати або обмежити обробку Ваших даних; право отримати доступ до персональних даних, які зберігаються KUNA.IO. За кожним таким запитом на надання доступу може стягуватися плата в розмірі 10 фунтів стерлінгів, які підуть на покриття витрат, пов'язаних з наданням наявних у KUNA.IO Персональних даних користувачів; право заборонити використовувати персональні дані в маркетингових і рекламних цілях. Перед тим як запитати Персональні дані Користувача, KUNA.IO зазвичай інформує про те, що збирається використовувати Персональні дані або розголошувати їх третім особам в рекламних цілях. Користувач може скористатися правом на заборону обробки своїх Персональних даних в рекламних цілях, зв'язавшись з службою підтримки KUNA.IO в будь-який час.
5. БЕЗПЕКА ТА ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
KUNA.IO буде зберігати персональні дані користувачів протягом терміну, необхідного для виконання цілей, описаних в цій Політиці, а також протягом терміну, передбаченого вимогами законодавства, яке застосовується. Будь-який термін зберігання персональних даних може бути збільшений, якщо такі персональні дані будуть предметом офіційного запиту або юридичного зобов'язання, розслідування державних органів або розслідування на предмет можливих порушень Угоди Користувача, а також в інших випадках для запобігання можливої ​​шкоди виходячи з розумної необхідності. KUNA.IO докладає всіх технічних та організаційних заходів для забезпечення безпеки і захисту персональних даних користувачів. Будь-які персональні дані користувачів мають режим конфіденційної інформації. Такі заходи включають в себе: псевдонімізацію і шифрування персональних даних TLS 1.2; двухфакторну аутентифікацію; контроль доступу; здатність забезпечити постійну конфіденційність, цілісність, доступність і працездатність процесінгових систем і послуг; здатність своєчасно відновлювати доступність і доступ до Персональних даних у разі фізичної або технічної аварії. У тих випадках, коли Користувачі дали на це згоду, або KUNA.IO зобов'язується передати Персональні дані третім сторонам для надання Користувачам необхідних послуг або при виконанні нормативних або юридичних зобов'язань, KUNA.IO вимагатиме, щоб у таких третіх сторін були в наявності такі ж рівні технічної підтримки та організаційні заходи безпеки в рамках договорів, де це є можливим. KUNA.IO регулярно проводить тестування і оцінку наших технічних і організаційних заходів. Діючі технічні та організаційні заходи безпеки будуть час від часу переглядатися відповідно до правових та технічних розробок. Передаючи нам свої персональні дані, Користувач дає свою згоду на передачу, зберігання і обробку своїх персональних даних. У свою чергу, KUNA.IO вживає всіх необхідних заходів для того, щоби персональні дані оброблялися з дотриманням правил безпеки та відповідно до положень даної Політики. Проте Сервіс не може гарантувати абсолютну безпеку інформації і персональних даних, які Користувач передає KUNA.IO, не може гарантувати, що персональні дані користувачів не можуть бути розголошені, розкриті, змінені або знищені. У разі незаконного розкриття персональних даних користувачів KUNA.IO негайно повідомить користувачів, і третіх осіб, права яких можуть бути порушені. У той же час KUNA.IO докладатиме всіх розумних і комерційно обґрунтованих зусиль і заходів для захисту прав цих осіб і їх персональних даних від негативних наслідків такого розкриття.
6. РОЗКРИТТЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
KUNA.IO може розкрити персональні дані користувачів третім особам в наступних випадках: в разі продажу або купівлі будь-якого бізнесу або активів, персональні дані користувачів можуть бути розкриті потенційному покупцю або продавцю; якщо KUNA.IO або всі його активи купуються третьою особою, персональні дані користувачів будуть передані в якості одного з активів; якщо KUNA.IO вимушена розкрити або передати персональні дані користувача відповідно до будь-якого положення чинного законодавства або при виконанні рішень відповідних судів, або KUNA.IO буде змушена примушувати користувачів дотримуватися умов укладених угод з Сервісом; в разі, якщо необхідно захистити власні права, власне майно, гарантувати безпеку KUNA.IO, користувачів або третіх осіб. KUNA.IO може також розкрити персональні дані користувачів обраним третім особам, в тому числі: діловим партнерам, постачальникам і субпідрядникам для виконання будь-якої угоди з Сервісом або Користувачем; аналітикам і пошуковим системам, які допомагають KUNA.IO в поліпшенні та оптимізації Сервісу. Сайт може містити активні посилання на веб-сайти третіх осіб, включаючи сайти партнерів, афілійованих компаній, сервіс-провайдерів. Якщо Користувач переходить з якого-небудь з активних посилань на веб-сайт третьої особи, він/вона повинен розуміти, що його/її відносини з такими третіми особами регулюються іншими правилами і політиками таких веб-сайтів і третіх осіб. KUNA.IO не несе відповідальності за дії таких третіх осіб щодо персональних даних користувачів.
7. ОФІЦЕР ІЗ ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
У структурі KUNA.IO є офіцер по захисту персональних даних, який відповідає за забезпечення дотримання KUNA.IO цієї Політики. З офіцером по захисту персональних даних можна зв'язатися по електронній пошті: [email protected]
8. ОРГАН НАГЛЯДУ ЗА ЗАХИСТОМ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Органом нагляду за захистом персональних даних KUNA.IO є Управління комісара з інформації Великобританії www.ico.org.uk. Користувачі можуть зв'язатися з цим органом через його веб-сайт за адресою: https://ico.org.uk/concerns/, якщо у них є питання і зауваження з приводу дотримання KUNA.IO цієї Політики або, якщо Користувачі хочуть подати скаргу.
9. ВНЕСЕННЯ ЗМІН
KUNA.IO має право в односторонньому порядку змінювати цю Політику. Зміни набувають чинності через 3 (три) дні з моменту публікації нової версії відповідного документу на Сайті. Якщо Користувач не згоден з новою версією Політики, він/вона повинен припинити використання Сайту.
10. КОНТАКТИ
Якщо у вас є які-небудь питання з питань змісту Політики або за процедурою обробки Персональних даних, зв'яжіться з нами електронною поштою: [email protected]